Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
Nyhed12.10.2015

2-dages kursus i netværksbaseret planlægning

Vindmøllerejseholdet inviterer planlæggere til kursus i netværksbaseret planlægning. Udgangspunktet er vindmølleplanlægning og kurset finder sted den 25. og 26. november 2015 i København.

Kom og få inspiration til hvordan du styrker og fornyer den kommunale tilgang til tidlig borgerinddragelse. Bliv bedre til at udvikle ideer og få udvekslet erfaringer med planlæggere fra andre kommuner. Kurset er udarbejdet i samarbejde med konsulentfirmaet Antropologerne og er baseret på Vindmøllerejseholdets erfaringer samt fra et konkret projekt i Aarhus Kommune.

På kurset arbejder du med

  • at blive bevidst om din egen kommunikation og rolle
  • at forstå forskellige aktørgruppers behov og handlemønstre
  • at kontakte og engagere aktører i planlægningen
  • at afprøve forskellige metoder i trygge rammer
  • at tackle udfordringer, der relaterer sig til dit arbejde
  • at skabe dialog, samarbejde og netværk med kolleger, borgere og andre aktører

Kurset tager udgangspunkt i vindmølleplanlægning, men det er også relevant for planlæggere der arbejder med planlægning generelt, og ønsker at inddrage aktører. Foruden de øvrige deltagere møder du Antropologerne og Vindmøllerejseholdet.

Spørgsmål kan rettes til Kirsten Vest på 40 57 92 83 / kirves@erst.dk, Victoria Traberg på 93 56 40 80 / victra@erst.dk eller Gitte Østergård Simonsen på 41 27 59 89 / gitsim@erst.dk

Tilmelding senest den 10. november.

Kursusinformation:

Tilmelding til kurset

Invitation til kurset (pdf)

Formål og program for kurset (pdf)