Spring navigation over
Indhold start

Erhvervsstyrelsen har lukket mellem jul og nytår fra den 23. december 2014 til og med fredag den 2. januar

30 metoder og værktøjer til innovation

Få inspiration til det næste innovationsprojekt i din virksomhed i metodebanken, som du finder på iværksætterportalen Startvækst. Her er der samlet 30 metoder og værktøjer til innovation gennem fokus på kundernes behov.

Innovationsmetoderne i metodebanken er et resultat af en kortlægning af 62 innovationsprojekters anvendte innovationsmetoder under Erhvervs- og Byggestyrelsens 'Program for Brugerdreven Innovation 2007-2009'. Metoderne er arrangeret og grupperet inden for syv innovationsfaser.

Brug beskrivelserne af innovationsmetoderne, hvis du har en forretningsidé eller kan se et behov for udvikling af nye produkter eller services og vil finde inspiration og input til, hvilke metoder og procesforløb, der bedst egner sig til at skabe resultater i din virksomhed.

Du kan også downloade en oversigt over alle beskrivelserne samlet. Det giver mulighed for at lægge metoderne frem til diskussion i en projektgruppe, kombinere og udvælge de metoder, der rammer din virksomheds konkrete behov og problemstillinger. Til samlingen findes desuden et introduktionshæfte.

Find metodebanken her